Santander Red kredittkort

1280px-Santander_Consumer_Bank_Bydgoszcz

Santander Consumer Bank er en internasjonal storbank som tilbyr alt fra kortsiktige finansløsninger til kredittkort og andre lånetjenester for sine kunder. Det er spesielt kredittkortene til Santander som er populære, der de har ulike produkter med forskjellige bruksområder. Et av de aller mest populære kredittkortene heter Santander Red, og er et kort der den effektive renten er presset så lavt som overhodet mulig. Dette er altså det optimale kredittkortet for deg som skal handle ting på avbetaling.

Betingelser for Santander Red kredittkort

Som vi så vidt nevnte i innledningen, så er det den effektive renten som er lokkemiddelet for kredittkortet Santander Red. Den er så lav som 17,12 prosent, og etter vår erfaring så er dette det kredittkortet i Norge som har nest-lavest rente. Og det sier ikke rent lite – og er midt i blinken for deg som skal handle ting på avbetaling. Kredittkortet har riktignok en rentefri betalingsutsettelse som strekker seg inntil 50 dager, slik at du kan handle i nesten to måneder uten å betale renter for det. Og når rentene først begynner å løpe, så er det slettes ikke så ille.

Utover dette så er betingelsene for Santander Red ytterst gunstige. Det er nærmest strippet for gebyrer, og det koster deg ikke noe å handle med kortet. Ei heller så vil det koste deg noe å eie kortet, men et gebyr på 30 kroner pluss 1 prosent av beløpet påløper ved uttak i minibanker. Maksimal kredittgrense er 100 000 kroner, men nye søkere vil få en kredittgrense mellom 10 000 til 50 000 kroner som kan økes senere.

Fordeler med kredittkortet

Den åpenbare fordelen med Santander Red er at kredittkortet har en særdeles lav rente, som gjør det til et godt alternativ til å søke om et forbrukslån. Men fordelene med kredittkortet stanser ikke der, for du får også tilgang til rabattprogrammet Kickback fra Santander, som for øvrig tilbys gjennom alle selskapets kredittkort. Her får du rabatter og penger tilbake når du handler på nettet, og i skrivende stund finnes over 200 norske nettbutikker i dette samarbeidet. Slettes ikke dumt for den som vil spare penger!

I tillegg har Santander avtaler med svært mange restauranter og spisesteder rundt om i Norge, der man kan få opp mot 30 prosent rabatt på mat dersom man betaler regningen med et Santander Red. Santander Red er altså et kredittkort med fordeler både når du handler og skal betale tilbake.

Søke om Santander Red kredittkort

Det er svært enkelt å søke om et kredittkort fra Santander. Søknadsskjema er tilgjengelig på nettet, og fylles ut på bare noen få minutter. Bruker du BankID for å identifisere deg, så får du dessuten svar på om du får et Santander Red eller ikke på minuttet. Det tar riktignok litt tid før kredittkortet dukker opp i postkassa i syn fysiske form, men å søke om Santander Red er altså helt uproblematisk. Du må dog oppfylle to kriterier for å få innvilget søknaden, der du må være minst 18 år gammel og ikke ha noen betalingsanmerkninger. Se også kredittkortinfo.no for flere kreditttkort på markedet.