Monte Kristo Hotel

Hotel_-Monte_Kristo-_on_Kalēju_Street_in_Riga

Den latviske hovedstaden Riga er et populært reisemål for nordmenn, både vår som høst, og ikke minst på sommerstid. Byens største severdigheter og turistattraksjoner ligger innenfor gamlebyens porter, og da er det her man aller helst vil bo. Monte Kristo Hotel oppfyller kravet om beliggenhet – og mer enn som så. Bestill dette hotellet på Hotell riga

Beliggenhet

Monte Kristo Hotel ligger sentralt i Riga, og i den gamle delen av byen, på østsiden av byelven. Avstanden ned til selve hjertet av Riga og det gamle bytorget er ikke lengre enn en knapp kilometer, slik at det meste ligger innenfor gangavstand når du oppholder deg på Monte Kristo Hotel. For eksempel så er turistattraksjoner som St. Peters-kirken og Johanneskirken kun en spasertur på henholdsvis 400 og 300 meter fra hotelldøren. Samtidig så er beliggenheten såpass sjenert at du unngår den verste sentrumsstøyen og nattelivet som kan prege Riga i helgene.

Rom


Monte Kristo Hotel er et forholdsvis lite sentrumshotell med 49 hotellrom. Hotellet har en klassisk stil og innredning, men holder flott standard selv om de færreste av rommene er topp moderne. Monte Kristo Hotel har tross alt blitt tildelt 4 stjerner for sin kvalitet, standard og service. Rommene varierer i størrelse, med alt fra dobbeltrom (enkelt- eller dobbeltseng) til tremannsrom med tre enkeltsenger og den største suiten med dobbeltseng og eventuelt ekstraseng. Inkludert i rommene er fasiliteter som minibar, kaffetrakter, strykejern, safe på rommet og hårføner. Trådløst internett er dessuten tilgjengelig på rommene og koster ikke noe ekstra.

Fasiliteter

Monte Kristo Hotel er et forholdsvis lite hotell, men byr allikevel på grunnleggende fasiliteter som egner seg godt for turister på ferie i Riga. I hotellets egen restaurant serveres alle dagens måltider, og dersom man ønsker å nyte måltidet på rommet, så er romservice tilgjengelig. Hotellet har også egen bar/lounge. Betjeningen er behjelpelig med å ordne med transport eller billetter til utflukter og turistattraksjoner. Videre så er trådløst internett inkludert under hele oppholdet, og det samme gjelder frokosten i hotellrestauranten.