Noen forbrukslån med lave gebyrer

634441_original_R_by_Gabi-Eder_pixelio.de_

Gebyrer og renter er kjedelige greier, og dette er en beskrivelse vi regner med de fleste av våre lesere kjenner seg igjen i. For hvorfor skulle du ønske å betale mer enn nødvendig når du tar opp et forbrukslån? Nei, det er nok ingen god grunn til å gjøre det. Derfor skal vi her se nærmere på noen forbrukslån med lave gebyrer. Spar penger der det spares kan!

Santander Flexilån

Et av de beste lånene på markedet for deg som skal søke om et lite forbrukslån (eller for øvrig også et stort et), er forbrukslånet Santander Flexilån fra banken med samme navn. Her kan du søke om å låne inntil 350 000 kroner til en effektiv rente på 16,33 prosent.

Den store fordelen er at Santander ikke krever noe etableringsgebyr for lånet – altså null kroner. Det gjør at du sparer svært mye penger når du tar opp lån, og gjør også at Santander sitt Flexilån er velegnet for deg som skal refinansiere gammel gjeld. Banken tilbyr også Flexi Visa, med en del liknende fordeler.

Komplett Bank

Et annet godt alternativ når du skal ha et forbrukslån med lave gebyrer, er lånet fra Komplett Bank. Her søker du om lån på inntil 400 000 kroner, og den effektive renten er i snitt på 16,90 prosent. Når det gjelder gebyrene på lånet fra Komplett Bank, så belastes du månedlig med et termingebyr på 35 kroner. Etableringsgebyret ligger på 640 kroner, og er følgelig ganske mye lavere enn hos de fleste konkurrentene. Fordelen med dette lånet er at du selv velger hvilke måneder du vil ha avdragsfrihet, så lenge du betaler renter- og gebyrkostnadene hver måned.

OPP Finans

Gjensidige har gjennom sitt forbrukslån OPP Finans et godt tilbud til deg som trenger et lån uten sikkerhet, da du her kan søke om å låne så mye som 500 000 kroner til gunstige rentebetingelser der den nominelle renten begynner så lavt som 7,9 prosent. Gebyrene er heller ikke totalt avskrekkende, med et månedlig termingebyr på 50 kroner og et engangsgebyr under etablering på 950 kroner. Selv om dette er forholdsvis lavt, så er det fortsatt en god del høyere sammenlignet med de to overnevnte forbrukslånene.