Scandic Nidelven

Bildet er tatt fra Utsikten

Trondheim er en av landets aller mest populære turistdestinasjoner, både for nordmenn selv og utenlandske turister. Den historierike byen byr på et spennende besøk, og med overnatting på Scandic Nidelven kan du bo såpass sentralt alt hele byen kan oppleves til fots. Hotellet kan du bestille på blant annet Overnatting Trondheim eller hotellets nettside.

Beliggenhet

Scandic Nidelven er et moderne sentrumshotell med en svært sentral beliggenhet så godt som midt i Trondheim. Samtidig ligger hotellet litt utenfor selve hovedpulsåren i sentrum med den verste nattestøyen, slik at du her bor både sentralt og skjermet til. Dessuten er Nidelvens utløp nærmeste nabo til hotellet, slik at du har både havet og elven like i bakhagen til hotellet. Ankommer du Trondheim med tog så ligger også togstasjonen i gangavstand til hotellet – det tar deg maksimalt fem minutter å spasere dit. Utover dette så er beliggenheten såpass sentralt at alle sentrumsfasiliteter kan nytes til fots, og det samme gjelder den populære Nidarosdomen.

Rom

Scandic Nidelven er et moderne hotell med 343 gjesterom, der alle rommene har designerinnredning og holder høy standard. Enkelte vil kanskje påstå at rommene er flottere enn de 3- og en halv stjernene hotellet har fått for sin kvalitet og service. De største familierommene har plass til fire personer (med ekstraseng), mens de vanlige dobbeltrommene har ulike sengevalg (enkelt/dobbeltseng). Standarden på rommene varierer fra vanlig standard til superior og superior pluss. På rommene tilbys fasiliteter som klimaanlegg, minibar, hårføner, TV, telefon og gratis trådløst internett.

Fasiliteter

Scandic-Nidelven-Trondheim-exterior-facadeScandic Nidelven er et stort og moderne hotell med flere fasiliteter for sine overnattende gjester. I hotellets egen restaurant servers alle dagens måltider – også frokost i form av buffé.

Hotellet har også egen bar/lounge, som faktisk er en pianobar. Andre fasiliteter på hotellet inkluderer treningsstudio, badstue og resepsjonstjenester som renseri, bagasjeoppbevaring og døgnåpen resepsjon. Romservice er tilgjengelig for de som måtte ønske det. Utover dette kan vi nevne at hele 700 overnattende gjester har vurdert hotellet på nettstedet TripAdvisor. Samlet karakter er på solide 4,5 av 5 mulige.