Leiebil Trondheim

Trondheim er ikke bare Norges fjerde største by, men også en av de mest populære byene å feriere i – både for utenlandske og norske turister. Med sin beliggenhet sentralt i landet, langs kysten, kan Trondheim by på både spektakulær natur og et behagelig sommerklima. Samtidig har byen massevis av innholdsrik historie fra den tid da Norges konger forsøkte å samle landet til ett rike. Med leiebil i Trondheim kan du oppleve alt det fantastiske som trønderhovedstaden har å tilby.

Her leier du bil i Trondheim

De fleste som reiser til Trondheim og har behov for leiebil, vil ankomme med fly på lufthavnen Værnes. Den ligger en kjøretur på omkring 30 til 40 minutter fra selve sentrum av Trondheim, og følgelig er det veldig greit å leie bil direkte på flyplassen. Store kjeder som Avis, Europcar, Budget og Hertz tilbyr alle bilutleie direkte på Værnes. Flere av disse har også filialer rundt om i Trondheim – både i sentrum og langs E6 som passerer like forbi utenfor. Følgelig er det mulig å levere leiebilen på en annen destinasjon dersom du for eksempel skal reise videre med tog. Leiebil tilbys også i nærheten av sentralbanestasjonen i sentrum av Trondheim.

Andre firma:

www.leiebiltrondheim.no

www.leiebilguiden.no/norge/trondheim

https://www.kayak.no/Billig-Trondheim-leiebil.30914.cars.ksp

https://goautos.no/leiebil/trondheim-lufthavn/

Attraksjoner man bør besøke med leiebil

Trondheim har mange spennende attraksjoner som best oppleves med leiebil. Byens mest berømte turistattraksjon, Nidarosdomen, ligger midt i hjertet av byen med parkeringsmuligheter like ved. Utover dette anbefales det også en tur til Munkholmen, som har en innholdsrik historie både som festning, fengsel og mer til. Vil man oppleve flott natur, så er Bymarka på vestsiden av sentrum det beste alternativet. Her kan man kjøre til skogs før man deretter nyter utallige turstier. Skal man nyte et bedre måltid, med byens beste utsikt, så anbefaler vi restauranten Egon som ligger i tårnet på Tyholt. Hit tar man seg best med leiebil, og parkeringsmulighetene er gode (NB! Bestill bord i god tid i forveien!).

Generelle kjøretips

Kjøring i sentrum er stort sett uproblematisk, men det er mye enveiskjøringer i byen. Parkering gjøres gatelangs i tilnærmet hver eneste gate, eller i et av byens mange parkeringshus. Trondheim er omringet av en bomring, og man må regne med å betale bompenger når man skal ut eller inn av byen. Utenfor sentrum passerer E6 gjennom Trondheim og tar deg enkelt enten sør eller nord for byen. Utover dette er det viktig å ta hensyn til syklister når man kjører bil i sentrum, ettersom Trondheim er en godt utbredt sykkelby.